Een huwelijksaanzoek doe je met een vliegtuig met tekst

Wist u dat luchtreclame één van de meest leuke manieren is om uw aanstaande ten huwelijke te vragen??

Een aanzoek via luchtreclame is bewust opvallen

Uw eigen vliegtuig met een unieke tekst speciaal voor uw geliefde op de locatie & tijdstip die u zelf uitkiest! En natuurlijk hebben we een hartje ❤️ voor bij jouw tekst. Je kunt 24 karakters kwijt op de tekst exclusief spaties.

 

Uniek Huwelijksaanzoek?

Als u uw partner ten huwelijk wil vragen, dan is natuurlijk een belangrijke vraag: HOE?? Hoe ga ik dat in godsnaam doen? Er zijn natuurlijk honderden manieren om het te doen. Eén ervan is het aanzoek aan te laten komen vliegen. Met uw unieke tekst, op uw moment op uw uitgekozen plek. Hier in Nederland en toch heel speciaal en origineel.

Lieve Ellen, wil je met me trouwen?

 • Locatie
 • Tekst en cirkeltijd
 • Gratis optie nemen
Vul uw postcode in of klik naar de locatie toe via Google Maps
  Boven welke postcode moeten we vliegen?
  (bijvoorbeeld: 1234 AB)
  of
  Selecteer uw exacte locatie via Google Maps (zoomt automatisch in!)

  Wij vliegen vanaf Teuge, Lelystad, Hoogeveen, Eelde, Texel, Hilversum, Rotterdam, Seppe, Midden Zeeland, Eindhoven en Budel.

  Vindt u een huwelijksaanzoek via luchtreclame toch niet origineel genoeg? Lees hieronder nog meer tips voor een origineel huwelijksaanzoek.

  Origineel huwelijksaanzoek tip 2

  Water doet wonderen. Als je een locatie hebt aan zee, nabij een meer, een terras dat uitkijkt op de haven... Dan is dat een ideaal moment om je partner ten huwelijk te vragen. Je bent al in een romantische omgeving. Wat kan je nog meer wensen dan op zo'n locatie ten huwelijk gevraagd te worden.

  Origineel huwelijksaanzoek tip 3

  Leuk om te doen als jullie samen uit eten gaan. Print bijvoorbeeld een strookje papier uit waar je het huwelijksaanzoek op doet. Als je aankomt bij het restaurant "ga je even naar de WC" en doe je de instructie aan de ober of het kaartje in het menu gestopt kan worden. En of ze het aan je geliefde willen geven. Super spannend om te kijken wanneer het menu eindelijk open gaat. (Hoe vaak ligt dat ding nog minutenlang op tafel?)

  Origineel huwelijksaanzoek tip 4

  Een reuzenrad. Tsjah, je snapt em al. Helemaal bovenin doe jij je aanzoek terwijl de zon langzaam neerdaalt hebben jullie samen de tijd van je leven. Heerlijk stil boven alle herrie uit. Alleen jij en je partner die van elkaar en het moment genieten.

  Origineel huwelijksaanzoek tip 5

  Houden jullie wel van actie? Wil je haar eerst flink de stuipen op het lijf jagen voor ze ja tegen je gaat zeggen? Maak er dan een stuntaanzoek van. Spreek met je vrienden (liefst die motor rijden) een scene af. Bijvoorbeeld dat zij op een rustige weg op een bepaald moment voorbij jou gereden komen en dat je ze niet ziet en ze afsnijdt. Zij reageren alsof ze zwaar motortuig zijn en blokkeren je met hun motoren zodat je wel moet stoppen. Net voordat het echt op ruzie uitloopt vraag je haar ten huwelijk. Is ze nog niet uitgestapt, laat je vrienden met motorhelm haar dan nog even "dwingen" de auto uit te komen, zodat je, met jouw en haar beste vrienden om je heen, haar heel origineel ten huwelijk kunt vragen.