Luchtreclame Cijfers

Luchtreclame is bewust opvallen

Vrijwel iedereen kijkt rap omhoog bij het horen van een vliegtuig dat laag over de grond raast. Mede hierdoor is de combinatie van deze laagvliegende reclamevliegtuigen een daverend succes gebleken.

Reclameboodschappen die via dit medium letterlijk de lucht in worden geslingerd worden dan ook vaker onthouden in vergelijking met traditionele media. Dus luchtreclame is een heel leuk maar bovendien ook effectieve manier om te adverteren.

Luchtreclame is in het bijzonder effectief wanneer grote groepen mensen samenkomen. Hiermee trekt het de aandacht van een menigte mensen in een keer naar zich toe. Luchtreclame kan echter ook ingezet worden om een boodschap naar één specifiek persoon over te brengen, zoals een origineel huwelijksaanzoek.

Reclamevluchten zijn een zeer kosteneffectieve manier van adverteren. Veel advertenties zijn irritant, en zelf als ze leuk gemaakt zijn vallen ze in de dagelijkse routine van een potentiele klant. Luchtreclame werkt omdat het wél positief is. Het is leuk om de reclameuiting te lezen. Daarom worden deze vorm van reclameuitingen ook een stuk beter "opgeslagen" in de van een persoon.

 

Luchtreclame onderzoek & feiten

Onderzoeken wijzen uit dat maar liefst 88% van de mensen na een half uur onthouden heeft wat er op een reclamebanner stond.

79% weet zelfs nog exact te vertellen welk product of dienst er aangeboden werd.

Deze cijfers laten zien hoe effectief luchtreclame ontvangen wordt. Een goede vliegtuig reclamecampagne is een geweldige manier om een (commerciële)boodschap naar buiten te brengen.

Luchtreclame is effectief en heeft een van de hoogste kosten-effect ratio's in de reclame-industrie. Wanneer men dit combineert met onze ervaring en servicegerichtheid, kunt u niets anders dan succes verwachten.

Een luchtreclamecampagne is een geweldige manier voor een bedrijf of individu om een boodschap snel duidelijk te maken aan een grote groep toeschouwers.

Wij staan voor een veilige en actuele vloot

Versuchen Sie, die beste Zeit des Monats zu planen und kennen Sie sie nicht? Verwenden Sie diesen Online-Eisprungrechner und finden Sie Ihre fruchtbaren Tage in Sekunden heraus.