Over Luchtreclame

Wist u dat luchtreclame één van de meest kosteneffectieve manieren is om uw product of dienst boven de concurrentie uit te laten stijgen?

Luchtreclame is bewust opvallen

- Bij hoeveel radiostations moet u adverteren om 100.000 potentiele klanten te bereiken in de tijdspanne van één uur?

- Hoe kunt u met een beperkt budget 50.000 voetbalfans bereiken?

- Welk reclamemiddel zorgt anno 2011 nog steeds voor draaiende hoofdjes?

- Hoe bereikt u in de zomer honderdduizenden mensen op één middag?

Het antwoord is simpel. Luchtreclame. Wij vliegen met reclamebanners die in één uur 100.000 views kunnen bereiken. Deze aantallen zijn enorm en de investering is, in vergelijking met massa media, relatief klein. Door de grote zichtbaarheid en relatief lage kosten blijft luchtreclame daarom ook één van de meeste gewilde reclameuitingen anno 2011.

Wij kunnen vliegen met een banner bestaande uit standaard letters (kosteloos bij vlieguren inbegrepen), maar een geheel naar wens gecustomized doek bestaat uiteraard ook tot de mogelijkheden. Een combinatie van een speciaal doek en letters is uiteraard ook mogelijk. Voor de tarieven kijkt u hier.

 

Uniek Huwelijksaanzoek?

Trouwplannen? Om uw partner op een originele manier een huwelijksaanzoek te doen bent u bij ons aan het goede adres. Luchtreclame van reclamevluchten.com is een unieke manier om uw toekomstige echtgenote/echtgenoot op een verassende en romantische manier ten huwelijk te vragen. Stelt u zich het volgende scenario voor: u zit op een mooie zomerdag samen met uw aanstaande bruid/bruidegom een drankje te drinken op een terrasje en plots vliegt er een van onze vliegtuigen met een sleeptekst waarop staat:

Lieve Ellen, wil je met me trouwen?

Verder is luchtreclame uitstekend in te zetten voor:

  • Strandcampagnes
  • Openingen
  • Promoties
  • Huwelijksaanzoeken

Wij vliegen vanaf Teuge, Lelystad, Hoogeveen, Eelde, Texel, Hilversum, Rotterdam, Seppe, Midden Zeeland, Eindhoven en Budel.