Inzet Luchtreclame in het verkeer

Luchtreclame is speels, niet weg te zappen en snel inzetbaar

Luchtreclame is allang niet meer iets voor alleen de stranden in zomerse periodes. Luchtreclame is gedurende alle vier de seizoenen uitstekend inzetbaar.

Elke dag staan er in Nederland honderden kilometers file en langzaamrijdend verkeer. Door de toenemende wegendruk worden automobilisten gedwongen om steeds langzamer te rijden op het Nederlandse wegennet.

Dit langzaam rijdende verkeer zorgt voor een ideale situatie voor de inzet van reclame. Men heeft meer tijd om uw reclameboodschap te lezen en te interpreteren. Traditioneel wordt er vaak gekozen voor het plaatsen van Billboards op drukke wegen. Billboards zijn erg duur en bereiken iedere dag vrijwel dezelfde passanten in het woon-werk verkeer.

De oplossing is luchtreclame. Door luchtreclame in te zetten op plaatsen waar normaliter veel file staat, zal een reclamevliegtuig veel bekijks trekken. Door te cirkelen over de drukke wegen is uw reclameboodschap snel duidelijk voor een groot aantal potentiele klanten.

Door het inzetten van luchtreclame in files kunt u duizenden views bereiken in enkele minuten. Hierdoor wordt het speelse en flexibele karakter van luchtreclame nogmaals positief benadrukt!

files zorgen voor unieke promotiemogelijkheden